Teatteriin su 22.3. klo 15 Keravalle: 'Aktiivimalli'

TÄMÄ  ON PERUTTU.  Jos ehdit maksaa lipun, ilmoita Pirjolle tilinumerosi, johon maksun voi palauttaa. Pirjon sähköposti: 'pirjo.lindberg@wippies.fi'.

 Lipun kokonaishinta 35e , yhteiskuljetus, ei  sis.väliaikakahvia.

Ilmoittautuminen 22.2. mennessä

Aktiivimalli – Harmaat Pantterit 4 jatkaa KUTin suosittujen seniorikomedioiden sarjaa.

Aktiivimalli on aiempia osiakin hurjempi,
hauskempi ja anarkistisempi kannanotto vanhustenhoidon nykytilaan ja tulevaisuudenkuvaan.
Vanhat tutut, ikisimpsakka Irmeli Kurppa (Anna-Leena Sipilä) ja ikinuori naismagneetti Elvis (Seppo Halttunen) ovat edelleen Käpyhovin sielu ja henki. Painajainen alkaa, kun maan hallitus esittelee uuden AIPA-mallin eli aktiivisten ikäihmisten itsepalvelumallin. Sen myötä kaikki 65 vuotta täyttäneet kansalaiset velvoitetaan AIPA-kursseille eläkkeen menettämisen uhalla. Eikä tässä vielä kaikki: Käpyhovin vanhainkodin uusi asukas Ellinoora (Leena Uotila) tahtoo Irmeliksi Irmelin paikalle…
AIPA-lain mullistavana tarkoituksena ovat sosiaalimenojen uudet miljardisäästöt automatiikkaa ja robotiikkaa kehittämällä. Käpyhovissa mietitään nyt kovasti, mitä siellä ilmiöpöydissä puuhataan ja mitä se dystopia tarkoittikaan.

Tervetuloa katsomaan, miten Irmeli, Elvis ja kumppanit selviävät ihmissuhdeongelmista ja valtion ybertehokkaiden AIPA-konsulttien kynsistä.

​Rooleissa: Leena Uotila, Anna-Leena Sipilä, Seppo Halttunen, Elina Varjomäki,
Jari Vainionkukka ja Reeta Vestman.

​Käsikirjoitus Heikki Lund

Ohjaus Kimmo Virtanen

Lavastus Mikko Rantanen

Puvustus Sinikka Zannoni
Graafinen suunnittelu Kalle Tahkolahti