45-vuotisjuhla 3.3.2016

'Järvenpään Eläkkeensaajat ry on perustettu 3.3.1971. Koska nyt on  juhlan aika, vietämme 45–vuotisjuhlaa to. 3.3. Seurojentalossa. Yhdistys kuuluu jäsenenä valtakunnalliseen Eläkkeensaajien keskusliittoon, sekä sen Uudenmaan piiriin. Yhdistyksen toiminta on monipuolista ja vireää. Yhdistys järjestää eläkkeellä oleville jäsenilleen, kulttuuri-, harraste- ja muuta virkistystoimintaa sekä teatteri-, ja virkistysmatkoja, edistäen fyysistä ja henkistä vireyttä niin että eläkeläisten sosiaalinen elämä ja toimintakyky säilyisi hyvänä mahdollisimman pitkään.
Yhdistyksen tarkoituksena on myös toimia jäsentensä edunvalvojana, sosiaalisen ja taloudellisen oikeudenmukaisuuden saavuttamiseksi. Toiminnastamme saat tarkempaa tietoa kotisivuiltamme, 
jarvenpaa. elakkeensaajat.fi.
Juhliessamme nyt pitkää toimintaamme, tunnemme onnistuneemme tavoitteessamme, tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia vuosia ja vuosikymmeniä'.

Näin toivotti juhlavieraat tervetulleeksi puheenjohtajana 13 vuotta ansiokkaasti toiminut  Viljo Smed kertoen samalla yhdistyksen toimintahistoriaa. Juhlaan toivat tervehdyksen ja onnittelut Järvenpään kaupungista palvelualuejohtaja  Tiina Salminen, Järvenpään seurakunnasta kirkkoherra Vesa Koivisto, EKL: n Uudenmaan piiristä pj. Leena Ruusunen, Juhlapuheen piti  Eläkkeensaajien Keskusliiton puheenjohtaja Matti Hellsten. Muun arvokkaan juhlaohjelman esittivät oman yhdistyksen harrasteryhmät. Erikoisesti ansioitui suuri Hyväntuulisten lauluryhmä johtajanaan Teijo Lindström.
Lisäksi jaettiin pitkään toimineelle vapaaehtoiselle jäsenelle Viljo Smedille Suuransiomerkki ja Anneli Virralle tunnustusmitali. 
Kultaisen ansiomerkin saivat jäsenet  Yrjö Komulainen, Jaakko Kuusela, Tauno Mäkinen, Armo Puustinen ja Ritva Tallgrèn. 
Hopeisen ansiomerkin saivat Tuulikki Front, Aarne Kettunen, Kyllikki Koski, Maire Lahti, Pekka Mantere, Annikki Mäenpää, Kalevi Mäenpää, Marjatta Nieminen, Leila Rajamäki, Tuula Rusi ja Reijo Stevander