45- juhla

 

Järvenpään Eläkkeensaajat toimineet 45 – vuotta.

 

Järvenpään Eläkkeensaajat ry on perustettu 3.3.1971. Koska nyt oli juhlan aika, vietimme 45 – vuotisjuhlaa to. 3.3. Seurojentalossa. Yhdistys kuuluu jäsenenä valtakunnalliseen Eläkkeensaajien keskusliittoon, sekä sen Uudenmaan piiriin. Yhdistyksen toiminta on monipuolista ja vireää. Yhdistys järjestää eläkkeellä oleville jäsenilleen, kulttuuri-, harraste- ja muuta virkistystoimintaa sekä teatteri-, ja virkistysmatkoja, edistäen fyysistä ja henkistä vireyttä niin että eläkeläisten sosiaalinen elämä ja toimintakyky säilyisi hyvänä mahdollisimman pitkään.
Yhdistyksen tarkoituksena on myös toimia jäsentensä edunvalvojana, sosiaalisen ja taloudellisen oikeudenmukaisuuden saavuttamiseksi. Toiminnastamme saat tarkempaa tietoa kotisivuiltamme, www//:jarvenpaa. elakkeensaajat.
Juhliessamme nyt pitkää toimintaamme, tunnemme onnistuneemme tavoitteessamme, tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia vuosia ja vuosikymmeniä.
Juhlavieraat toivotti tervetulleeksi puheenjohtajana 12 vuotta ansiokkaasti toiminut  Viljo Smed kertoen samalla yhdistyksen toimintahistoriaa. Juhlaan toivat tervehdyksen ja onnittelut: Järvenpään kaupungista Palvelualuejohtaja  Tiina Salminen, Järvenpään seurakunnasta Kirkkoherra Vesa Koivisto, EKL: n Uudenmaan piiristä pj. Leena Ruusunen, Juhlapuheen piti  Eläkkeensaajien Keskusliiton Puheenjohtaja Matti Hellsten. Muun arvokkaan juhlaohjelman esittivät oman yhdistyksen harrasteryhmät. Erikoisesti ansioitunut suuri Hyväntuulisten lauluryhmä johtajanaan Teijo Lindström.
Lisäksi jaettiin pitkään toimineelle vapaaehtoiselle jäsenelle Viljo Smedille Suuransiomerkki ja Anneli Viralle tunnustusmitali. Kultainen ansiomerkki jäsenille Yrjö Komulainen, Jaakko Kuusela, Tauno Mäkinen, Armo Puustinen ja Ritva Tallgrèn. Sekä Hopeinen ansiomerkki.  Tuulikki Front, Aarne Kettunen, Kyllikki Koski, Maire Lahti, Pekka Mantere, Annikki Mäenpää, Kalevi Mäenpää, Marjatta Nieminen, Leila Rajamäki, Tuula Rusi ja Reijo Stevander

 

 

Tervehdykset ja onnittelut:

 

Onnitteluja vastaanottavat:

puheenjohtaja Viljo Smed ja sihteeri Tuula Rusi

Yleisöä tupa täynnä
Juhlayleisöä

Tervehdykset ja puheet:

Juhlan esiintyjiä:

Ansiomerkkien jako ja saajat:

Suuransiomerkki, Tunnustusmitali ja Kultainen ansiomerkki

Hopeinen ansiomerkki:

Eläkkeensaajien laulu

Loppulaulu:

Eläkkeensaajien laulu